@zark laboratorium

Met het @zark laboratorium houden we je op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en producten van @zark / Urbanscreens.

Actuele informatie op uw Urbanscreen

  • Posted on: 13 October 2016
  • By: admin

De informatie die op jouw urbanscreens verschijnt kan op verschillende manier worden bijgewerkt. Je kunt via jouw eigen internetbrowser de 'content' aanpassen, foto's en video uploaden, teksten aanpassen en de verschillende campagnes programmeren. Een andere manier van bijwerken is de geautomatiseerde manier. Informatie die bijvoorbeeld wordt aangepast op jouw website kan ook automatisch op de Urbanscreens worden bijgewerkt.

NIMK - Positions in flux

  • Posted on: 14 September 2015
  • By: Pim

Het Nederlands Instituut voor de Mediakunst organiseerde het symposium Positions in Flux (On the changing role of the artist and institution in the networked society) in het kader van 30 jaar NIMk. Sprekers zijn o.a: Hans Bernhard (AT), kunstenaar, UBERMORGEN.COM, Wafaa Bilal, kunstenaar, (IQ/US), Bronac Ferran (UK), onderzoeker, consultant en oprichter van bricolabs, Nat Muller, onafhankelijk curator en criticus (NL). @ZARK verzorgde de cameravoering, regie en registratie en de live stream van het symposium.

Robodock

  • Posted on: 14 September 2015
  • By: Pim
Voor Robodock festival hebben we een Publieks Informatie Systeem bedacht. Op grote schermen werd tijdens het festival de actuele programmering getoond. Op eenvoudige wijze konden de Robodock programmaleiders de inhoud van de schermen via een een eenvoudige interface aanpassen. Het eerste Urbanscreen.

Laboratorium

  • Posted on: 14 September 2015
  • By: Kees

In het lab van @ZARK onderzoeken wij, met behulp van zoveel mogelijk open source software en betaalbare techniek, creatieve oplossingen en toepassingen van originele problemen en ideeën: een beveiligde videostream op uw mobiel of tablet van uw beveiligingscamera's thuis of op het werk met pushberichten als er beweging gedetecteerd wordt, een kastje in huis dat alle reclame van internet blokkeert op uw (wifi) netwerk, inclusief youtube advertenties, etc.

In dit blog houden we u graag op de hoogte van technische ontwikkelen en toepassingen.