Actuele informatie op uw Urbanscreen

  • Posted on: 13 October 2016
  • By: admin

De informatie die op jouw urbanscreens verschijnt kan op verschillende manier worden bijgewerkt. Je kunt via jouw eigen internetbrowser de 'content' aanpassen, foto's en video uploaden, teksten aanpassen en de verschillende campagnes programmeren. Een andere manier van bijwerken is de geautomatiseerde manier. Informatie die bijvoorbeeld wordt aangepast op jouw website kan ook automatisch op de Urbanscreens worden bijgewerkt. Maar ook actuele informatie van andere websites kan op de Urbanscreens worden getoond, een feed van het laatste nieuws, een twitterfeed, sportuitslagen, je kunt het zo gek niet bedenken.

De informatieschermen bij de ingang van een bekende poptempel worden actueel gehouden door de actuele kaartverkoop. Als de communicatieafdeling op de website aankondigt dat een concert is uitverkocht, dan verschijnt die info ook op de informatieschermen bij de deur. Het aantal beschikbare plaatsen kan op basis van het kassasysteem worden bijgehouden.

In de sportkantine kunnen geautomatiseerd de actuele sportuitslagen worden bijgehouden, de standen van de (lokale) competitie of het toernooi. Sportnieuws wordt getoond en natuurlijk kan er reclame worden gemaakt.

Met Urbanscreens kun je actueel in de openbare ruimte het publiek informeren. Maar ook de wachtkamer van de tandarts of dokterspraktijk is geschikt voor urbanscreens

Urbanscreens kunnen ook binnen een bedrijf gebruikt worden om de werknemers te informeren. Gerichte informatie- nieuwsfeeds voor voor verschillende afdelingen: pers en communicatie afdelingen, of de verkoopafdeling. In noodgevallen en calamiteiten kunnen de Urbancreens met een druk op de knop overschakelen naar een noodstand waarop alleen noodsignalen worden uitgezonden.

Mogelijkheden te over. We denken graag mee hoe je gebruik kunt maken van de flexibiliteit van de Urbanscreens.